Instagram etiketleri takip edilebilecek

Share

Instagram’ın şu sıralar gizlice test ettiği etiketleri takibe alma özelliği, kullanıcıları pek çok zahmetten kurtarabilir.

Instagram’da karışınıza çıkan içeriklerin size yeterli gelmediğini düşünüyor ve kendinize “kimleri takip etsem” diye soruyorsanız, test aşamasında olan bu yeni özellikle aradığınızı bulabilirsiniz.
Konu hakkında henüz resmi bir açıklama olmasa da yakın zaman içinde bir kullanıcının durumu fark etmesiyle ortaya çıkan etiket takibi özelliği, belli ki şu sıralar Instagram’da test aşamasında. Takip edilen hesaba bağlı kalmadan da belli bir konu hakkındaki güncellemeleri edinmenin en iyi yolu olarak görülen etiketleri takibe alabilmek aslında pek çok kullanıcının işine yarayabilir.

Eğer Twitter kullanıcısı Pippa Akram’ın fark ettiği ve ekran görüntüsünü paylaştığı bu özellik gerçekten Instagram tarafından tüm kullanıcılara sunulursa bir etiket için arama yapan kullanıcı, bu etiketi takibe alarak başlıca gönderileri kendi Instagram akışında düzenli olarak görebilecek.

Ceyms

Ali Bardakçı

Gaziantep Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü'nü bitiren Ali, iş yaşamını aynı şehirde sürdürüyor. 19. yüzyıl sanat akımları üzerine hobi amaçlı çalışmaları bulunan Ali, Serinletici'de gündemi her alanda takip etmeyi hedefliyor.

You may also like...