Stilinizi ilişkiniz mi belirliyor?

Share

İlişkiniz hayatınız kadar stilinizi de değiştirdi mi?

İlişkiniz stiliniz üzerinde söz sahibi mi? İlişkiye başlamadan önceki stilinizle şimdiki stilinizi bir kıyaslayın, bir değişiklik var mı? Tabii ki stilinizin zamanla, modanın da etkisiyle değişime uğraması çok normal. Ancak hala aynı zevke sahip olup sadece beğenmekle kalıyor ve satın alamıyorsanız; ilişkiniz stilinizi ele geçirmiş demektir!

Örneğin önceden daha seksi ya da dikkat çekici giyinirken artık bunları sadece sevgilinize özel anlarda mı tercih ediyorsunuz? Ya da tam tersi önceden daha salaş ve rahat bir tarza sahipken şimdi daha mı dikkatli giyiniyorsunuz? Araştırmalar gösteriyor ki özellikle kadınlar, bir ilişki içerisinde olduklarında daha çekici ve seksi giyinme eğilimindeler. Erkeklerse biraz daha kendilerini bırakıp gösterdikleri özen miktarını azaltıyorlar.

Eğer siz de ilişkinizin stilinizi kötü yönde etkilediğini ya da artık eskisi gibi özen göstermediğinizi düşünüyorsanız; buna dur demenin tam zamanı!

Elle

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...