Curry’den online basketbol dersleri

Share

NBA’de son şampiyon Golden State Warriors’ın süperstarı Stephen Curry, online eğitim verecek. MasterClass adlı eğitim platformuyla anlaşmaya varan Curry, gelişimini nasıl sağladığını online olarak anlatacak.

Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan Curry, “13 yaşında nerede olduğumu düşününce, eğer bu tarz bir öğretim programına erişimim olsaydı, daha hızlı bir şekilde daha iyi bir oyuncu olurdum. Antrenmanları doğru bir şekilde yapmayı öğrenmek biraz zamanımı aldı. İnsanların oyunuma nasıl yatırım yaptığını, nasıl çalıştığımı, vücut çalışmalarımda ne yaptığımı ve mental yaklaşımımı da görmelerini istiyorum. İnsanlara bu oyunu eşsiz bir şekilde oynayışımı gösterebileceğim bir sınıf bir araya getirme fikriyle ilgili MasterClass bu fırsatı bana sunduğunda, çok doğal bir şekilde kabul ettim. Hedefim herkesin daha iyi olup basketboldan daha çok zevk alması. Kendilerini itmelerini ve meydan okumalarını istiyorum, ve böylece oyunu daha farklı görebileceklerdir” ifadelerini kullandı.

MasterClass’ta eğitmenlik yapacak ilk basketbolcu olan Curry; Samuel L. Jackson, Serena Williams ve Christina Aguilera gibi alanlarında uzman dünyaca ünlü isimlerle birlikte projede yer alacak. Şu an ön kayıtları kabul eden sistem 2018’de hayata geçecek ve isteyenler ödeme planlarından birini seçerek canlı yayınla eğitim alabilecek.

Skor Sözcü

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...