Dolce & Gabbana ve lüks makarnası

Share

Bahar 2018 koleksiyonu için yemek temalı bir koleksiyon gösterdikten birkaç ay sonra, Dolce & Gabbana, Pasta Di Martino ile beraber özel bir makarna koleksiyonu çıkarıyor.

New York’taki Buon’Italia, Chelsea Market’in mağazasında ve online satın alınabilecek olan Dolce & Gabbana makarnaların fiyatı 110 dolar!

İtalya’nın uzmanlık alanı olan makarna ve Dolce & Gabbana’nın moda sektöründeki özelliği birleşince ortaya oldukça eğlenceli bir ürün çıkıyor. Sophia Loren ve Audrey Hepburn’ün formlarını makarnaya borçlu olduğunu öğrenmiştik… Ünlü marka sayesinde makarna yemek için bir nedenimiz daha oldu! Milano moda haftasında gösterilen koleksiyonun sebze ve meyve desenleri ile dolu olmasından ipucu almamız gerekiyordu. Meğerse Dolce & Gabbana çok lüks bir makarna hazırlıyormuş!

Elle

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...