Hollywood’un ikonik aşk üçgenleri

Share

Elizabeth Taylor & Debbie Reynolds & Eddie Fisher

Elizabeth Taylor ile birbirini okuldan tanıyan Debbie Reynolds, Eddie Fisher ile evlilik sırasında Hollywood’un en ikonik çiftleri arasındaydı, ta ki aralarına Elizabeth Taylor girene kadar. Taylor’ın üçüncü evliliğinde Eddie, Taylor’ın müstakbel eşi Mike Todd’un sadıcıydı.

Todd uçak kazasında vefat ettikten sonra, Debbie Reynolds&Eddie Fisher çifti Elizabeth Taylor’a yas sürecinde destek oldu. Kısa bir süre sonra Fisher, Reynolds’u terk etti ve Todd’un ölümden 1 yıl sonra Elizabeth Taylor ile evlendi. Elizabeth Taylor, 5 yıl sonra Fisher ile boşanma kararı alsa da, Debbie Reynolds ile arkadaşlığını uzun yıllar boyunca düzeltemedi.

Mick Jagger & Jerry Hall & Luciana Morad

İkonik rock grubu The Rolling Stones’un solisti Mick Jagger’ın aşk hayatı, müziği kadar konuşuldu. Rockstar, hayatı boyunca sayısız kadınla ismi anıldı, ama Jagger’ın en unutulmaz skandalı Jerry Hall ve Luciana Morad ile aşk üçgeni oldu. 70’lerin ortasında Mick Jagger, Bianca Jagger ile evliyken bir partide Jerry Hall ile tanıştı. Jerry de o dönem Bryan Ferry ile nişanlı olmasına rağmen, Mick de Jerry de ilişkilerini sonlandırıp birlikte oldular.

1984 yılında ilk çocukları Lizzie’yi dünyaya getiren çiftin ilişkisi 1990 senesinde Bali’de resmi olmayan bir törenle evlendi. 1997 yılında dördüncü çocukları Gabriel dünyaya geldikten iki yıl sonra, Jagger’ın Brezilyalı model Luciana Morad ile yasak ilişkisinden olan çocuğu Lucas doğdu. 1998 yılında beri Jagger ve Morad’ın ilişki yaşadıkları ortaya açığa çıkınca, Jerry Hall rockstar eşinden boşandı.

Hollywood’un İkonik Aşk Üçgenleri

Brad Pitt & Jennifer Aniston & Angelina Jolie

1998 yılında çıkmaya başlayan Brad Pitt ve Jennifer Aniston, Hollywood’un en gözde çiftiydiler. 2000 yılında evlenen çift, 5 yıl sonra boşandıklarını duyurdular. O dönemde Brad Pitt, Angelina Jolie ile birlikte Mr.&Mrs. Smith filmi için çalışıyordu, Aniston boşanma kararını duyurduktan sonra Pitt de Jolie ile ilişkisini açıkladı. 2014’te evlenen çift, geçen sene boşanacaklarını duyurdular, ardından Brad Pitt bunca yıl sonra, Aniston’a yaptıklarından pişman olduğunu söylerek özür diledi. Bu yılın sonuna doğru barışma sinyalleri veren çiftin durumu hala belirsiz…

Hollywood’un İkonik Aşk Üçgenleri

Taylor Swift & John Mayer & Katy Perry

Pop prensesi Taylor Swift, müziğin romantik çocuğu John Mayer ile ilişkileri başladığında, müzik dünyası bu ikilinin romantizminin etkisi altına girdi. Çiftin ayrılıklarının ardından Swift’, ‘’Dear John’’ şarkısıyla aşk acısını ölümsüzleştirdi. Yıllar sonra Mayer, Taylor’ın uzun süreli düşmanı Katy Perry ile çıkmaya başlayınca işler kızıştı. Bu kez Taylor’ın Katy’den intikamını ‘’Bad Blood’’ şarkısıyla aldığı iddia ediliyor.

Hollywood’un İkonik Aşk Üçgenleri

Kristin Stewart & Robert Pattison & Rupert Sanders

Twilight çekimlerinde aşk yaşamaya başlayan Kristin Stewart&Robert Pattison’ın ilişkisi, Stewart’ın yönetmen Rupert Sanders ile sette öpüşen fotoğrafları ortaya çıkınca sona erdi. İkili bu olaydan sonra basın önünde özür diledikten sonra Pattison, Stewart’ı önce affetse de çiftin ilişkisi 2013’te bitti. Ardından Robert Pattison şimdiki nişanlısı pop şarkıcısı FKA Twigs ile çıkmaya başladı, Stewart da Victoria’s Secret modeli Stella Maxwell ile birlikte olarak biseksüel olduğunu duyurmuş oldu.

Hollywood’un İkonik Aşk Üçgenleri

Bella Hadid & The Weeknd & Selena Gomez

Moda dünyasının stil sahibi çifti Bella Hadid ve The Weeknd, 2016 yılının sonuna kadar ilişkilerini sürdürmek için uzun bir süre çaba harcadı. 2016 Victoria’s Secret şovunun podyumunda tekrar buluşan çiftin, buluşması kesinlikle unutulmaz oldu. Tekrar birleşecekler mi diye düşünürken, The Weeknd’in Selena Gomez ile görüşmeye başladığını öğrendik. Hadid, bu ilişkiyi öğrendikten sonra kendini ihanete uğramış hissettiğini açıkladı ve uzun bir süre aşk acısı çekti.

Hollywood’un İkonik Aşk Üçgenleri

The Weeknd & Selena Gomez & Justin Bieber 

Brad Pitt, Jennifer Aniston ve Angelina Jolie’den gördüğümüz gibi karma, aşk üçgenlerinin en büyük takipçisi. The Weeknd ve Gomez’in gündemde ayrılık dedikoduları dolaşırken, Selena, eski aşkı Justin Bieber ile birlikte görüntülendi. Arkadaşlar mı yoksa uzun soluklu ilişkilere bir kez daha şans verecekler mi merak konusuyken, birkaç kaynak tarafından Bieber ve Gomez’in tekrar birleştikleri doğrulandı. Şimdi, heyecanla The Weeknd’in gelecek albümünü bekliyoruz, Taylor Swift gibi aşk acısını şarkılarında yaşayacak mı sessiz mi kalacak?

Hollywood’un İkonik Aşk Üçgenleri

Tyga & Blac Chnya & Kylie

Kardashian-Jenner klanı skandallarıyla meşhur olsa da, Kylie’nin içinde olduğu bu aşk üçgeninden de daha karışık. 2011’de çıkmaya başlayan Tyga ve Blac Chnya, 2012’de çocukları King Cairo’ya dünyaya getirdiler. 2014’te ikili yollarını ayırdıktan sonra Tyga, Kylie Jenner ile çıkmaya başladı ve 2016 yılında Chnya, Kylie’nin abisi Rob ile birlikteliğini duyurdu. Birkaç ay sonra Blac Chnya, Rob ile bebek beklediklerini duyurunca, Kylie’nin Tyga ile ilişkisi çıkmaza girdi. Tyga ve Kylie çifti, 2016’nın sonunda ayrılırken, Rob ve Chnya da bebekleri Dream doğduktan sonra olaylı bir şekilde boşandı. Tyga’dan sonra rapçi Travis Scott ile birlikte ilişkiye başlayan Kylie Jenner’ın şimdiyse olası hamileliği konuşuluyor.

Hollywood’un İkonik Aşk Üçgenleri

Vogue

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...