Prens George’tan Noel Baba’ya mektup

Share

Cambridge Dükü Prens William’ın Finlandiya seyahati sırasında minik Prens George’un Noel Baba’dan ne dilediğini öğrenmiş bulunduk. Finlandiya’da ilk olarak geleneksel Noel pazarını ziyaret eden Prens William, karşılaştığı Noel Baba’ya oğlu George’un dilek listesini iletti.

Prens George’un yeni yıl isteğinin yazılı olduğu kağıdı Noel Baba’ya tebessümle teslim eden Cambridge Dükü, objektiflere takılan mektubu bilinçli veya bilinçsiz tüm dünyayla paylaşmış bulundu.

Peki, minik prensin Noel Baba’dan istediği hediye neydi?

Kağıttan okuduğumuz üzere, Prens George’un en büyük dileği bir polis arabasına sahip olmak. Bu arada istek listesinde sadece tek bir dileğin bulunduğunu da not düşelim. Noel Baba’ya sunduğu dilekte bile alçak gönüllü davranan Prens George, mütevazılıkta babasının izinden gidiyor.

Vogue

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...