Jason Momoa’dan Game of Thrones finali hakkında iddialı sözler

Share

Game of Thrones son sezonuyla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanırken yapılan her açıklama büyük ilgi çekiyor. Bunlardan sonuncusu bir zamanlar Khal Drogo karakterine hayat veren Jason Momoa’dan geldi. Artık Aquaman’e rolüyle özdeşleşen oyuncu ‘televizyon tarihinin en harika bölümlerini’ seyredeceğimizi söyleyerek iyice meraklanmamıza neden oluyor.

Momoa beklentileri yükseltiyor

Hatırlayacağınız üzere Jason Momoa geçtiğimiz günlerde Game of Thrones ekibiyle bir araya gelmişti ve bu dönemde paylaştığı fotoğraflar olay olmuştu. Pek çok kaynak Khal Drogo’nun geçmişten bir sahneyle final sezonunda görünebileceğini iddia etmişti. Onun farklı şekillerde izleyici karşısına çıkacağını söyleyenler de oldu fakat bu iddialar resmi ağızlar tarafından onaylanmadı. Geçen zamanın ardından Momoa bu ses getiren ziyaret hakkında konuştu. Dizinin final sezonuna dair istemediği pek çok detayı öğrendiğini itiraf etti.

“Game of Thrones’un final sezonunun ne kadar harika olacağını biliyorum. Bence televizyonda yayınlanmış en iyi bölümler olacak. İnanılmaz şeyler oluyor. Pek çok insanın canını sıkacak. Tüm bunları öğrenmek benim için biraz üzücüydü çünkü dizinin büyük bir hayranıyım. Neler olacağını öğrenmek yerine izlemek isterdim. Olanları duyduktan sonra ‘Bunları öğrenmek istememiştim’ dedim.”

Jason Momoa’nın açıklamaları fazlasıyla iddialı. Game of Thrones‘un dünya genelinde gördüğü ilgiyi düşününce final sezonunun televizyon tarihinde iz bırakmaması imkansız görünüyor. Bu sebeple oyuncunun haklı olabileceğini düşünüyoruz.

Log

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...