Nusret, Kübalıları kızdırdı

Share

Nusret bu sefer baltayı taşa vurdu!

İstanbul, Katar, Dubai ve Abu Dabi’nin ardından Miami’de şube açan Nusret’in 2016 yılının kasım ayında paylaştığı fotoğrafı fark eden ABD’de yaşayan Kübalılar büyük tepki gösterdi.

ABD basınına konuşan Kübalılar, ülkenin efsane lideri Fidel Castro’nun resminin önünde çekilen ve Castro’nun ölümünden dört gün önce paylaşılan fotoğrafı eleştirdi.

Şapkasını Castro gibi takan ve elinde bir puroyla poz veren Nusret’in fotoğrafını gören Miamililer sosyal medyada, “Bu fotoğrafı görene kadar çok havalı olduğunu düşünüyordum” ve “Bir daha senin mekanına gitmeyeceğim” mesajları paylaştı.

Kübalılar, fotoğrafı sert bir dille eleştirdi.

Sözcü’nün aktardığı habere göre, ABD’lilerin mesajları sonrasında Nusret’in söz konusu paylaşımı silinirken, Fox News ve Miami Herald gibi medya kuruluşları da tepkileri okuyucularına duyurdu.

‘MİAMİ’DE ÖLÜM ÖPÜCÜĞÜDÜR’

Facebook üzerinden Carlos Navarro isimli bir kullanıcı, “Bu Miami’de ölüm öpücüğüdür. Bu çok saygısızca ve Miami’deki Kübalılara ayıp” derken; Andres Asion ise, “Bu fotoğraftan dolayı rezervasyonumu iptal ettirdiğimi söyledim. Benim babam Küba göçmeni ve onu oraya götüremem” ifadesini kullandı.

Sputnik

Behice Ünsal

Behice, hayattaki ilk şansında dünyadaki adaletsizlikler karşısında adaleti aradığı yerin hukuk fakültesi olmadığını deneyimledi. İkinci şansında yeşerttiği yeni jenerasyonlar yetiştirme hayali ise kadro sıkıntısına takıldı. Artık amansızca aradığı üçüncü şansı hiç bulamamaktan korkuyor.

You may also like...