‘Hayatla bağımı koparmıştım’

Share

Uyuşturucu kullandığı dönemde, gerçekle hayali birbirinden ayıramayacak bir duruma geldiğini söyleyen Fergie, “Hayatla bağlantım kopmuştu, bunamaya doğru gidiyordum” dedi

Ünlü şarkıcı Fergie, İngiliz gazetesi i newspaper’a konuştu. Geçtiğimiz aylarda eşi Josh Duhamel’den boşanan sanatçı, yeni hayatını ve uzun yıllar kullandığı uyuştucunun, vücudunda yol açtığı fiziksel ve psikolojik hasarları anlattı.

Sekiz yıllık evliliğinden bir oğlu bulunan Fergie, yeni çıkardığı albüm nedeniyle çok yoğun olduğunu ve Duhamel’in bu süreçte çocuklarını hiç yalnız bırakmadığını söyledi.

Minik Axl için ellerinden geleni yaptıkların belirten şarkıcı, “Hâlâ iyi anlaşıyoruz” dedi. 1990’lı yılların sonunda Vahşi Orkide adlı bir kız grubunun üyesiyken, uyuşturucuyla tanışan ve metamfetamin (uyarıcı ve halüsinasyon özelliği olan sentetik bir madde) kullanan Fergie, şu açıklamaları yaptı: “Bu kimyasal nedeniyle gerçeği ve hayali birbirinden ayıramıyordum. Hayatla bağlantım kopmuştu, bunamaya doğru gidiyordum. Sürekli halüsinasyonlar görüyordum, birden bire bir arı ya da tavşan çıkıyordu ortaya. Beynimdeki etkisi, bıraktıktan bir yıl sonra ancak geçti.”

Number 1

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...