Espri anlayışı olan ebeveynlerden misiniz?

Share

Çocuk yetiştirmenin zorluğu malum. Ebeveynler, işte bu zorlukla nasıl başa çıktıkları noktasında birbirlerinden ayrılıyor. Örneğin bu Kanadalı çift, bir gün eve gelip de 6 yaşındaki çocuklarının duvara resim çizdiğini görünce sinir stres yapmak yerine daha eğlenceli ve mizahi bir yol seçmiş.

Küçük çocuğun yeşil keçeli kalemle duvara çizdiği ev, ebeveynleri tarafından, bir sanat galerisinde sergileniyormuşçasına çerçeveletilmiş.

Anne baba, resmin yanına eserin ismini ve üretim tekniğini belirten bir açıklama da eklemeyi unutmamış: “Tamamlanmamış Ev. Lateks boya üzerine keçeli kalem. Anne babasına sürpriz hediye olarak vermiştir. 13 Kasım.”

Beyin cerrahı ve aynı zamanda üniversitede öğretim üyesi olan baba, Dr. Eric Masicotte, oğlunun sürpriz eserini Twitter’dan şu sözlerle paylaşmış: “Çocuklarınız yapmamaları gereken şeyleri yapacak. Ama eğer espri anlayışı olan biriyle evliyseniz, rahatsınız.”

nolm.us

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...