Google Haritalar durak kaçırma derdine son veriyor

Share

Teknoloji devi Google’ın fazlasıyla başarılı olduğu alanlardan biri de navigasyon. Oldukça güncel bir altyapısı olan Google Haritalar yol bulma konusunda bizlere fazlasıyla yardımcı oluyor. Fakat görünen o ki uygulama bulunla sınırlı kalmayacak. Toplu taşıma kullandığımızda inmemiz gereken durağı dahi söyleyecek.

Bildiğiniz gibi Google Haritalar giderek kendini geliştirmeyi sürdürüyor. Gerçek zamanlı önerilerden, otomobilin park edildiği yeri hatırlamaya kadar birçok farklı alternatife sahip olan uygulama yakında yeni bir güncellemeye hazırlanıyor. Yol bulmayı kolaylaştıran Google Haritalar’a gelen bu güncelleme ile birlikte durak bilgileri daha erişilebilir bir hal alacak. Daha net bir şekilde ifade etmek gerekirse Google bize gitmek istediğimiz yere ulaşabilmek için hangi durakta inmemiz gerektiğini de söyleyecek.

Toplu taşıma unutulmadı

Eğer Google Haritalar’ı yoğun bir şekilde kullanıyorsanız uygulamanın toplu taşıma noktasında eksik kaldığını hissetmişsinizdir. İstediğiniz yere nasıl gideceğinizi öğrenseniz de hangi durakta inmeniz gerektiğini anlamak için ekstra zaman harcamak gerekiyordu. Üstelik buna rağmen yanlış durakta inme ihtimali oldukça yüksek. İşte Google bu probleme son verecek. Toplu taşıma noktasında daha gelişmiş bir hal alan uygulama inmeniz gereken durağa geldiğinizde sizi uyaracak. Böylece her türlü zaman kaybı ve yorgunluktan kurtulmuş olacaksınız.

Log

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...