Nokia 6 (2018) geliyor

Share

Farklı segmentlerde satışa sunduğu Nokia modelleri ile bu yıl akıllı telefon sektöründe yeni bir hareketliliğe yol açan HMD Global şimdi de Nokia 6 (2018) modeli üzerinde çalışıyor.

Bu kapsamda HMD Global’in, Samsung’un Galaxy A ve J serileri ile benzer bir şekilde Nokia 6 2018’i kullanıcılar ile buluşturmaya hazırlandığı Çin’in telekomünikasyon cihaz denetleyicisi TENAA tarafından doğrulandı.

Nokia 6 (2018) modeli TENAA tarafından doğrulandı!

TA-1054 model numarası ile TENAA kayıtlarında kendisine yer bulan Nokia 6 (2018) modelinin varlığı doğrulanırken, henüz cihazın teknik özellikleri ve tasarımı sertifikasyon kuruluşunun internet sitesinde yayınlanmadı.

Bugüne kadar ortaya çıkan sızıntılar ise büyük kafa karışıklılığına neden oldu. Zira, bazı kaynaklar cihazın Snapdragon 660 işlemciden güç aldığını belirtirken, bazı kaynaklarda Snapdragon 630‘un kullanıldığı dile getiriliyor.

5.5 inç büyüklüğünde 18:9 bir ekranın yer alacağı cihazın, 4 GB RAM ve 32 GB dahili depolama alanı ile kullanıcıların karşısına çıkması bekleniyor.

Tasarımı yakın zamanda duyurusu gerçekleştirilen Nokia 7 ile benzerlik göstermesi beklenilen telefonun, çerçevesiz tasarımı ile orta segment cihazlar arasında dikkat çeken bir model haline geleceği ifade ediliyor.

Shiftdelete

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...