5X5: Pazar sabahının hakkını veren şarkılar

Share

Yazının başlığından da anlaşılacağı üzere pazar sabahlarını seviyoruz! Bir sonraki sabah korkunç bir pazartesiye uyanacak olsak da pazar sabahlarına sarılıyoruz, sımsıkı kucaklıyoruz, anın tadını çıkarıyoruz. Gerinerek uyanmayı, yatakta keyifle dönmeyi, kahvaltı öncesinde oyalanmayı ve tabii sonsuz bir zaman dilimine yayılan ‘pazar kahvaltısını’ bir hayli seviyoruz.

Sevmekle de kalmıyoruz, pazar gününü pazartesinin karanlık sularına teslim etmeden evvel hakkını verelim diyoruz. Bu hafta Serinletici 5’te 5 kategorisindeki şarkılar ‘pazar günü aşıklarına’ gelsin. Özenle seçtiğimiz şarkılar, pazar sabahının keyfini doyasıya çıkarmak isteyenler için birebir. Ne de olsa şımarmak herkesin hakkı!

5- Henry Salvador / All i really want is love

4- Sixpence None The Richer / Kiss me

3- Bill Withers / Just the two of us

2- Pink Maritini / Lilly

1- Vaya Con Dios / Puerto Rico

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...