Dakota Johnson ve Chris Martin aşk yaşıyor

Share

Haftalardır doğrulanmayan fakat birlikte olduklarına dair haberlerin gündemden düşmek bilmediği bir ilişki onlarınki. Dakota Johnson ve Coldplay’in solisti Chris Martin’den bahsediyoruz.

İkilinin aşk yaşadığı resmi kaynaklar tarafından doğrulandı. İddialar ise bu birlikteliğin ciddi bir boyuta taşınabileceği yönünde. İki tarafı da yakından tanıyan bir kaynak “Birbirlerini çok iyi tanıdılar ve beraber harika bir uyum yakaladılar. Chris, Dakota’ya müziği konusunda dahi fikir danışıyor” diyor.

Ekim ayında tanıştıkları söylenen yeni aşıkların iki ayda Los Angeles, Arjantin ve İsrail’i ziyaret ettikleri de gelen bilgiler arasında. Bu vesileyle aşklarının uzun soluklu olmasını temenni ediyor ve ünlü çifte mutluluklar diliyoruz!

Vogue

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...