Elon Musk yanlışlıkla telefon numarasını sızdırdı

Share

Gün içinde internet kullanırken şüphesiz çeşitli dalgınlıklar yapıyoruz. Ancak Elon Musk‘ın bu dalgınlığı baş ağrıtacak cinsten.

Sosyal medya platformu Twitter’daki aktifliğiyle öne çıkan Elon Musk, yeni tweet’ler atmaktan çekinmediği gibi sık sık kullanıcılarla da etkileşime geçiyor. Yaklaşık 17 milyon takipçisi olan dahinin dün attığı tweet ise muhtemelen bir süre canını sıkacak. CNBC’nin gözden kaçırmadığı tweet, Oculus CTO’su John Carmarck’a atılmış. Carmarck ile konuşmak isteyen Musk, özel mesaj atmak yerine tüm takipçileriyle Twitter numarasını paylaşıyor.

Musk‘ın paylaştığı numarayı aramayı ihmal etmeyen CNBC, Musk’a ulaşamamış ancak arama sırasında çalan müziği dinlemiş. Musk’ı ararsanız karşınıza God of War oyunundan Kratos’un monoloğu çıkıyor. “Tanrıların yardımıyla sonunda yaptın. Bir şekilde yolunu buldun ve bana gelmeyi başardın. Sana tebriklerimi ve saygımı sunuyorum” diyor. Oldukça ilginç bir karşılama olduğu kesin. Musk gibi birindense daha azını beklemezdik. Kısa sürede tweet’i silen Musk konuyla ilgili yeni bir tweet atmadı.

Sanal gerçeklik planları

Musk’ın John Carmarck’la görüşme talep etmesi ise akılları karıştırdı. Şimdiye kadar sanal gerçeklik alanına pek eğilmeyen Musk’ın aklından geçenleri merak etmiyor değiliz. Özellikle Oculus’un da fazlasıyla sessiz bir dönemden geçtiği göz önüne alınınca Carmarck ve Musk görüşmesinin ardında neler yatıyor büyük bir soru işareti. Ancak bunu Elon Musk’ı arayarak öğrenemeyeceğiz sanıyoruz ki.
Log

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...