Mark Hamill’in Star Wars: The Last Jedi’daki ikinci rolü

Share

Star Wars: The Last Jedi geçtiğimiz hafta vizyona girdi ve izleyicilerden büyük ilgi gördü. Öyle ki beş günlük sürede 450 milyon dolar kazandırmayı başardı. Fakat görünen o ki serinin son halkasının bazı gizli sürprizleri de varmış. Bunlardan biri de Mark Hamill’in filmdeki ikinci rolü…

UYARI: Devam etmeden önce uyaralım; haberimizin bundan sonraki kısmı Star Wars: The Last Jedi filmine dair spoiler içermektedir. Okuyacağınız gerçekler izleme keyfinizi kaçırabilir.

Star Wars serisinde önemli bir yeri olan Mark Hamill, The Last Jedi ile beyaz perdeye geri döndü. Onun hayat verdiği Luke Skywalker da serinin son halkasında oldukça önemli bir yere sahipti. Fakat görünen o ki Hamill sadece bu efsane karakteri canlandırmakla yetinmemiş. Seslendirme konusundaki yeteneğini de konuşturmayı tercih etmiş. Star Wars: The Last Jedi filminin oyuncu bilgilerine baktığımızda Hamill’in isminin iki kere geçtiğini görüyoruz. Peki ama tecrübeli oyuncu hangi karakteri seslendiriyor?

Enteresan detay

Hatırlarsanız sekizinci filmde Finn ve Rose, Canto Bight gezegenine gidiyor ve usta bir kod kırıcı arıyordu. Bu sahnede oldukça ufak bir karakter BB-8’i kumar makinesi zannedip içine para atıyordu. İşte Dobbu Scay isimli bu karakteri Mark Hamill seslendiriyordu.

Log

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...