20 dakikalık güzellik

Share

Evde pijamalarla otururken son anda gelen bir telefonla yapılan planlar, sabah alarmı duymamak dolayısıyla işe, derse geç kalma ihtimali ve tüm bunların yanında uzun süren hazırlanma maratonumuz! Kadınlar olarak bakımı sevdiğimiz doğrudur. Uzun süren duşlar, sonrasında keyifle uyguladığımız kremlerimiz hepsi vazgeçilmezimiz. Fakat bazı durumlar oluyor ki hızla hazırlanıp evden çıkmamız gerekiyor. Biz de sizlere 20 dakikada hazırlanıp evden çıkmanız için bazı tavsiyeler hazırladık!

Duş aldıktan sonra kurulanıp vücudunuza uyguladığımız krem seanslarının keyfini biz de biliyoruz. Acele etmemiz gereken anlarda duşta ıslak vücudunuza uygulanabilen nemlendiricileri kullanın. Yoksa bebek yağından yardım alın. Vücudunuza dökün, durulanın ve duştan çıkın.

Vücut kısmını hallettikten sonra sıra saçlara geldi. Bu sezonun dağınık saç modası oldukça işimize yarayacak gibi duruyor. Saçlar tarandıktan sonra hızlıca dağınık şekilde kurutulduğu an stilinizi yakaladınız demektir! Eğer saçlarınız zor kuruyorsa mikrofiber havlular sizi oldukça rahat ettirecek. Siz hazırlanırken saçlarınızdaki nemi yüzde 80’e kadar emiyor böylece beş dakikalık bir kurutma uygulaması yeterli oluyor. Duş alacak vakit bulamadıysanız aşağıdan toplanmış bol ve dağınık bir topuz da sizi kurtarabilir.

Gelelim makyaj faslına. Uzun süren fondöten, pudra allık uygulamaları yerine BB krem uygulamasıyla yüzünüze hem doğal hem bakımlı bir görünüm kazandırabilirsiniz.

Kıyafetinize uygun farı seçmekle vakit kaybetmektense her kombinle ve her yere uygun makyaj stillerini kullanmak en doğrusu olacak. Bir aydınlatıcı, kalem veya eyeliner ile göz makyajınızı hızlıca tamamlayabilirsiniz. Maskarayı unutmayacağınızı düşünüyoruz. Farklı markaların çıkardığı allık & ruj kombinasyonuyla hem dudaklarınızı hem de yanaklarınızı renklendirebilirsiniz.

Üstelik bu ürünler tek parçadan oluştuğu için çantaya atmak için de ideal. Son bir not; iki damla parfüm sıkmak sizi hiçbir yere geciktirmez.

All

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...