Angelina Jolie’nin zarafet kalkanı

Share

Geride bırakmaya hazırlandığımız 2017 yılının Angelina Jolie için pek olumlu geçtiğinden bahsedemeyiz. ‘Brangelina’ masalının sona ermesi, hala devam eden bir boşanma davası, Brad Pitt ile evleri ayırmaları ve alışmaya çalıştığı tek başınalık.

Tüm bu olumsuzluklara karşı müthiş bir zarafet kalkanı geliştiren Angelina Jolie, yılların ve olumsuz anıların kendisini etkilemesine izin vermiyor.

Dün gece New York’taki Cipriani’de düzenlenen bir davete katılan Hollywood’un en güzel aktrisi, çıkışta objektiflere verdiği görüntüyle güzelliğinden hiçbir şey kaybetmediğini ve belki de zor zamanlarda yapılması gereken en doğru şeyin, kendimize sarılmak olduğunu kanıtlar nitelikte.

Vücut hatlarını saran siyah elbisesi ve zarif duruşuyla kusursuz bir ahenk yakalayan siyah eldivenleriyle, Mr. and Mrs. Smith dönemini anımsatan Jolie, deyim yerindeyse yıllara meydan okuyor ve ister istemez düşündürüyor: Bir mekan anca bu kadar kibar ve yıldızlı terk edilebilir.

Vogue

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...