Fatih Terim’den Twitter rekoru

Share

Galatasaray’ın teknik direktör olarak Fatih Terim‘le anlaşma sağlaması sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Terim’in bu gelişmeyi duyurduğu tweeti o kadar çok ilgi gördü ki, Türkiye’nin Twitter’daki etkileşim rekorunu kırdı!

Türk futbolunun önemli isimlerinden biri kabul edilen Fatih Terim dördüncü kez Galatasaray’a geri döndü. Igor Tudor’un ardından teknik direktörlük görevini üstlenen ünlü isim bu gelişmeyi Twitter hesabı üzerinden duyurdu. Şimdiye kadarki üçüncü tweetini takipçileriyle paylaştı. Galatasaray camiasının heyecanla beklediği bu gelişme kısa sürede büyük ilgi çekmeyi başardı. Herkes bu konuyu konuşurken, Fatih Terim’in gelişmeyi duyurduğu tweet rekor seviyede etkileşim aldı.

Türkiye rekoru

Fatih Terim’in “Nerede kalıştık Galatasaray?” tweetine kulübün resmi Twitter hesabından da cevap geldi. “Burada kalmıştık hocam #İmparatorYuvasında” yazan tweette Terim 2011 – 2012 şampiyonluk kupasını kaldırırken görülüyor. Sonuç olarak bu gelişme Türkiye’nin Twitter’daki etkileşim rekorunu kırmasına vesile oldu. Haberi yazdığımız anlarda Terim’in tweeti 50 bin yanıt, 157 bin retweet ve 255 bin beğeni almış durumdaydı. Bu sayıların daha da artması bekleniyor.

Log

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...