Netflix’in 100 milyon dolarlık Bright filmindeki orklar aramızda!

Share

Netflix‘in en iddialı fantastik film projesi Bright‘tan “yerelleştirilmiş” tanıtım geldi. “Orklar aramızda” fragmanıyla, mahalleliyi yakından tanıyın.

100 milyon dolarlık bütçesiyle dudak uçuklatan Bright, bugün çevrim içi yayın platformundaki yerini aldı. Üstelik Netflix, büyük heyecanla beklenen filmin devamı için onayı verdi bile. Yani bu fantastik bilim kurgu projesi yakın zamanda konuşmayı bırakacağımız bir durum değil. Başarılı sosyal medya çalışmalarıyla dikkat çeken Netflix Türkiye ise, film için yeni bir fragman hazırlamış.

Hatırlarsanız geçtiğimiz aylarda Stranger Things için Sadettin Teksoy ile bir çalışma yürüten ekip büyük övgü toplamıştı. Bu kez projede filmdeki ırklar yer alıyor. Mahalleliyi tanıtan yeni fragmanda aramızdaki orkları görüyoruz. Kokoreççisinden otomobil tamircisine, kahvehanede tavla oynayanından berberine uzanan geniş listede mahallenin orkları gözler önüne seriliyor. Keyifli tanıtımın tek eksiği Will Smith olmuş.

100 milyon dolarlık film

Netflix orijinallerine adını altın harflerle yazdıran Bright, ırklar arası çatışmayı gözler önüne seriyor. Halk tarafından pek de sevilmeyen orklar, kendine polis teşkilatında yer buluyor. Teşkilatın ilk ork üyesi Nick Jakoby (Joel Edgerto), bir insan olan Daryl Ward’ın (Will Smith) ekip arkadaşı oluyor. Ward ve Jakoby’nin macerası ise unutulduğu düşünülen kutsal emanetin ortaya çıkmasıyla değişiyor. Aksiyon dolu hikayede kutsal emaneti ele geçirmeye çalışan kötü niyetlilere karşı duran bu ikili bir yandan farklılıklarını çözmeye çalışıyor.

Log

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...