Jeep Cherokee 2018

Share

Jeep’in popüler modellerinden bir tanesi olan Cherokee, güncel nesilde sahip olduğu tartışmalı görünümünü bir kenara bırakarak daha sade bir yüzle Detroit otomobil fuarında olacak.

Aracı makyajlayan Jeep’in farklılıkları ön bölümde bulundurması pek de sürpriz olmamış. Güncel araçta çift katlı far grubuna sahip olan otomobil artık ince uzun tek far grubu sunuyor. Kaputun uç kısmı da daha küt tasarlanarak ön panjur düzleştirilmiş.

Arka bölümde yeni far desenleri dikkat çekerken bagaj kapağının alt köşelerinde yer alan reflektörlerin küçüldüğü görülebiliyor. Krom süslemeler de donanıma eklenirken güncel modelde kullanılan yüzgeç antenin standart bir antene dönüşmüş olması ilginç. Farklı tasarıma sahip jantlar ve değişik gövde renkleri de makyajla birlikte tercih edilebiliyor.

İç mekanında ana hatlar korunurken farklı renkler bu bölümde de gözden kaçmıyor. Büyük dokunmatik ekran ve gösterge tablosunda yer alan yol bilgisayarı ekranlarında da grafik değişiklikleri beklenebilir.

Onur Koray

Ortaokul ve lise yıllarını İstanbul, Saint-Joseph Fransız Lisesi’nde geçiren Onur Koray, daha sonra üniversite eğitimini A.B.D.’nin Pennsylvania eyaletinde makine mühendisliğinde tamamladı. 2002 yılından bu yana Ekşi Sözlük’te Agamemnon adıyla yazdığı yazıları kişisel blog’u ile daha geniş bir içerikle sunan Onur Koray’ın otomobil yazıları, haftalık olarak yayınlanıyor.

You may also like...