Jay Z’den kanserli hayranına jest

Share

California’da sahneye çıkan Jay Z, “2 kez kanseri yendim. Seni çok seviyorum. Seninle selfie çekmek ya da sana sarılmak istiyorum” yazılı pankart açan hayranını kırmadı, sahneye davet ederek sıkıca sarıldı.

Geçtiğimiz haftalarda eşi Beyonce’yi 9 yıldır aldattığını itiraf eden ve evliliklerine kaldıkları yerden devam eden ABD’li şarkıcı Jay Zcumartesi gecesi Kaliforniya’nın Oakland eyaletinde konser verdi. Haziran ayında çıkardığı ‘4:44’ albümünün son turnesini yapan yapan Jay Z, sahnede bir hayranıyla ilginç anlar yaşadı.

Şarkıcı, “2 kez kanseri yendim. Seni çok seviyorum. Seninle selfie çekmek ya da sana sarılmak istiyorum” yazılı bir pankart açan hayranına kayıtsız kalmadı.

Christina Cruz adındaki hayranını sahneye davet eden Jay Z ona sıkıca sarıldı, büyük alkış aldı. Şarkıcı bu davranışıyla sosyal medyada da en çok konuşulanlardan oldu, takdir topladı.

Number 1

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...