Sıkça yapılan 4 flört hatası

Share

İlişki Uzmanı Matthew Hussey, karşınızdaki erkeğin uzaklaşmasına neden olabilecek yaklaşımları açıklıyor.

1. “ADIMI HATIRLAMIYORSUN, DEĞİL Mİ?”
Dikkat çekmek için sorduğunuz bu soru, özgüvensiz olduğunuzu düşünmesine neden olabilir. Bunun yerine ‘Selam, yanlış hatırlamıyorsam geçen günlerde bir partide karşılaşmıştık. Ben Sibel’ diyerek iletişim kurulması kolay biri olduğunuzu ve bu tanışma kısmını çok önemsemediğinizi gösterebilirsiniz.

2. “NASIL OLSUN… ÇOK DEĞİŞİKLİK YOK.”
‘Neler yapıyorsun’ sorusu karşısında verdiğiniz bu cevap, sohbetin bıçak gibi kesilmesine neden olabilir. Bu soruyu duyduğunuzda hayatınızda iyi giden herhangi bir konudan veya umutlu olduğunuz bir beklentiden bahsedin: ‘Yakın zamanda Güney Amerika’ya gidiyorum. Çok heyecanlıyım’ gibi…

3. “DALGA MI GEÇİYORSUN? BERBAT DURUMDAYIM!”
Duyduğunuz iltifat karşısında alçakgönüllü olmak amacıyla verdiğiniz bu tarz cevaplar, yalnızca flörtünü reddetmek anlamına gelmez; aynı zamanda kendinizi beğenmediğinizi düşünmesine neden olur. Bir sonrakinde ‘Teşekkür ederim. Oldukça yorucu geçen yoga seansının ardından bunu duymak iyi geldi’ deyin.

4. “ARAMIZDA KALSIN AMA ESKİ ERKEK ARKADAŞIYLA SORUN YAŞIYOR.”
Yepyeni bir konu başlığı açmak amacıyla kurduğunuz bu cümle, başkalarının arkasından konuşan biri olduğunuzu ve uzun vadede sadakat sorununuzun olabileceği düşünmesine neden olabilir. Başkalarını yeren konuşmalar yerine sevdiğiniz insanlar bahsedin. Arkadaş grubunuzla iyi geçinmeniz hoşuna gidecektir.

Cosmopolitan

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...