Star Wars: The Last Jedi uzaya çıktı!

Share

Geçtiğimiz hafta izleyici karşısına çıkan popüler film Star Wars: The Last Jedi, NASA tarafından söz verildiği gibi uzaya çıktı.

Son dönemde gündemden düşmeyen Star Wars: The Last Jedi, 1998 yılından bu yana alçak dünya yörüngesinde dönen Uluslararası Uzay İstasyonu ya da kısa adıyla ISS içerisinde gösterildi. Geçtiğimiz haftalarda bunun haberini veren NASA, sözünde durmuş görünüyor. Astronot Mark T. Vande Hei’nin Twitter’dan paylaştığı aşağıdaki fotoğrafla gösterilen ISS sinema gecesi, gerçekten dikkat çekici görünüyor. Ellerinde içecek çantalarıyla filmi izlerken görünen istasyon ekibi, yerçekimine kendilerini özel kablolarla bağlayarak karşı çıkıyor. Film hakkında henüz bir yorum yapmayan ekip, kendilerine kafalarını dağıtacak güzel bir eğlence bulmuş gibi duruyor. Görüntünün ise projektör perdesine yansıtıldığı görülüyor.

Star Wars: The Last Jedi gişede çok iyi gidiyor

Yönetmenliğini Rian Johnson‘ın üstlendiği The Last Jedi vizyona girişinin yedinci gününde 500 milyon dolar sınırını aşmış durumda. Duyduğumuz kadarıyla filmin elde ettiği toplam hasılat 536.7 milyon dolara ulaştı. Bu kazancın 261.9 milyon dolarının Amerika Birleşik Devletleri’nden, geriye kalan kısım ise 274.8 milyon dolarla uluslararası pazarlardan geliyor. Yani The Last Jedi, Amerika’da olduğu kadar dünyanın geri kalanında da ilgi gören film, uzayda da dikkatle izlenmiş görünmüyor.

Log

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...