Güncel ve ücretsiz Bitcoin kazanma siteleri

Share

Bitcoin’e artan ilgi sonrasında bu alanda çıkan siteleri Serinletici okurları için güncel olarak takip ediyoruz.

Computta, evde ya da işte kullandığınız bilgisayara yüklenecek profesyonel bilgi gerektirmeden, bir program aracılığıyla madenciliğe başlamanıza olanak sağlayan bir sistemdir. Üyelik ve program linki için tıklayınız.

freebitco.in siteye girip Bitcoin cüzdan adresini girdikten sonra her saat başı ziyaret ederek ufak miktarda bitcoin kazanmanızı sağlıyor. Üyelik için tıklayınız.

freedoge.co.in, freebitco.in’in doge versiyonu. Her saat başı ziyaret ederek ufak miktarda kazanmanıza olanak tanıyan bir sistem. Üyelik için tıklayınız.

Coinfaucet.io: Yine saat başı küçük miktarda coin sistemiyle çalışan Coinfaucet, son günlerin popüler altcoin’i Ripple’ı üyelerine dağıtıyor. Üyelik için tıklayınız.

The Best Bitcoin Faucet: Size her dakika küçük miktarlarda Bitcoin sağlayan bir site. Sisteme giriş için wallet adresinizi girmeniz yeterli. Üyelik için tıklayınız.

Ücretsiz 50 WCX coin: Küresel düşük maliyetli dijital para borsası WCX, kayıt olup mail adresindeki bağlantıyı onaylayan herkese 50 coin hediye ediyor. Üyelik için tıklayınız.

Alım-Satım yapmanız için Bitcoin borsaları

Binance
Yobit

Bağış

Serinletici’nin yayın ve Bitcoin faaliyetlerini geliştirebilmesi için cüzdanlarımız:

Bitcoin: 1CXH9w48ddzQC42bByn8FEUVPDhSx3ck1W
Ether: 0x614354aA97380D06f017DdfDfaDaaCD7E2EF5b5b
Bitcoin Cash: 1KMbv3f8S427vxkNuKV342wGJT94KZKpwF
Doge: D7yonkPN6dpbL45cGwxKyYmKhPpXY8pwnQ

Not: Bu yazıda Bitcoin vb değerleri ücretsiz kazanmanız hedeflenmiştir. Siteler içerisinde harcama yapmanız istenirse, bu talepler yatırım tavsiyesi olarak görülmemelidir.

You may also like...