Cavaliers deplasmanda dağıldı

Share

Son maçlarda dalgalı bir performans sergileyen Cleveland Cavaliers, Minnesota Timberwolves’a deplasmanda farklı skorla boyun eğdi.

NBA’de Minnesota Timberwolves, farkı 41 sayıya kadar çıkardığı karşılaşmada, Cleveland Cavaliers’ı evinde 127-99 mağlup etti.

6 oyuncunun çift haneli skor ürettiği Timberwolves’ta Andrew Wiggins 25 sayı, 6 ribaunt, Jimmy Butler ise 21 sayı, 9 asist, 8 ribauntla öne çıktı. Karl-Anthony Towns 19 sayı, 12 ribaunt, Taj Gibson da 16 sayı, 13 ribauntla double-double yaptı.

22 sayı atan Jeff Green ve 19 sayı, 5 asistle oynayan Kyle Korver, Cavaliers’ı ayakta tutmaya çalıştı. Cedi Osman, 16 dakikada 6 sayı ve 2 ribaunt üretti.

Etkisiz bir performans ortaya koyan Cavaliers’ın yıldız oyuncusu LeBron James, 10 sayı, 8 ribaunt ve 5 asistle mücadele etti.

Eurosport Türkiye

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...