Nokia 2 Türkiye fiyatı açıklandı

Share

HMD Global ile yeniden hayat bulan Nokia ülkemizde de faaliyetlerine devam ediyor. Şirketin ülkemizdeki en yeni modeliyse 2 güne varan kullanım süresiyle dikkat çeken Nokia 2 oldu. İşte Nokia 2 fiyatı!

Giriş seviyesi özellikleriyle dikkat çeken Nokia 2, uzun kullanım süresi ve uygun fiyatıyla dikkat çekiyor.

Nokia 2 fiyatı ülkemiz için 849 TL olarak açıklandı. 720p çözünürlüğünde 5 inç bir ekrana sahip olan model Qualcomm’un 4 çekirdekli Snapdragon 212 işlemcisiyle çalışıyor.

8 GB dahili hafıza ve 1 GB RAM‘ın bulunduğu modelde LED flaş ve otofokus destekli 8 Megapiksel arka kamera ve 5 Megapiksel ön kamera yer alıyor. Cihazın en önemli özelliğiyse 4100 mAh kapasiteli bataryası sayesinde 2 güne varan kullanım ömrü sunması.

143.5×71.3×9.2 mm boyutlarındaki modelin ağırlığı ise 161 gram. Android 7.1.1 üzerinde çalışan model için Android 8.1 Oreo güncellemesinin geleceğinin müjdesi de verilmiş durumda.

Shiftdelete

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...