Suriyeli ayakkabı boyacısı çocuğa ömür boyu spor salonu üyeliği

Share

Birçoklarımız için yeni yılda spora başlama kararı almak sıradan bir aktivite olabilir fakat Adıyaman’da, camdan spor salonuna bakan Suriyeli ayakkabı boyacısı çocuğa verilen ömür boyu üyelik fırsatı memlekette çok güzel şeyler oluyor dedirtecek cinsten.

12 yaşındaki Suriyeli ayakkabı boyacısı çocuk Muhammet Hüseyin, spor salonuna dışarıdan bakarken neler düşündü bilmiyoruz. Fakat bu anın Ömer Yavuz tarafından fotoğraflanması sayesinde birden tüm Türkiye’nin sevgisini kazandı desek yeridir.

Sosyal medya üzerinde paylaşılan fotoğraf birçok kişi tarafından RT’lendi. Soğuk kış mevsiminde kalpleri ısıtan haber ise, spor salonu sahibi Mustafa Küçükkaya’dan geldi.

Fotoğrafı Instagram hesabında paylaşan Mustafa Küçükkaya, çocuğa ulaşmak için herkesten yardım istediğini ve çocuğa ömür boyu üyelik vereceğini duyurdu.

Muhammet’e ulaşmayı başaran Küçükkaya, Muhammet ile çektirdiği fotoğrafını Instagram hesabı üzerinden paylaştı ve ”Aradığımız kardeşimizi bulduk, bütün iş adamları da yardımda bulunacak. Biz de ömür boyu üyelik sozümüzde durduk çok şükür”notunu düştü.

Muhammet’in spor salonunun sahiplerinden Engin Doğan’la olan fotoğrafını paylaşan üye, ”Adıyaman’da, camdan spor salonunun içine baktığı fotoğrafı sosyal medyada paylaşılan Suriyeli ayakkabı boyacısı Muhammet Hüseyin ve işletme sahibi. Memleketin her köşesinde ayrı gönül adamı var. Güzelsiniz. Bu memleket sizle güzel” yazdı.

Olayın dünya çapında duyulması ile beraber birçok kişi spor salonunu ve sahiplerini övgüye boğdu. Bazıları bunun bir PR çalışması olduğunu düşünse de, herkes sonuçtan son derece memnun.

Muhammet spor salonuna gidebildiği için mutlu ve kendisine yardımcı olan çalışanlara minettar olduğunu söylüyor.

Bu ülkenin her köşesinde yüreği sıcak ve merhametli birçok insan var. Bizi biz yapan değerlerle çok güzeliz…

Milliyet

Merve Deniz

Serinletici viral içerik editörlüğü yapan Merve Deniz, İzmir Ekonomi Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu. Serinletici'de haber çevirilerine de yardımcı olan Merve’nin en büyük hobisi fotoğrafçılık. Geleceğe yönelik fotoğrafçılık hedefleri arasında portfolyosunu online bir sergiye dönüştürmek de var. Kendisini tanımlamada -fotoğrafçılıktan bile önce- ilk kelime olarak “kedisever”i seçen Merve, halen İzmir’de yaşıyor.

You may also like...