2019 Mustang Shelby GT500

Share

Ford, Detroit Otomobil Fuarı etkinliğinde bombayı patlattı. Fuarda çeşitli otomobiller gösteren şirket en iyi otomobilini sona sakladı. İşte, 2019 Mustang Shelby GT500!

Saatte 320 kilometre hız bariyerini aşacak olan efsanenin yeni modeli için şirket, Mustang performansının zirvesi yakıştırmasını yapıyor. Efsane 1967 Shelby modelinin gücünün ikiye katlandığının da altı çiziliyor.

Süperşarjlı V8 motor ile otomobil 700 beygir güç üretebiliyor. 2014 yılında piyasaya çıkan Shelby GT500’ün ise 662 beygir güç ürettiğini not olarak düşelim. Bu modelde maksimum hızın saatte 325 kilometre olduğunu düşündüğümüzde 2019 model Mustang Shelby GT500 hız konusunda önemli bir atılım gösterecek gibi gözüküyor. Muhteşem tasarımı da kalpleri çalan otomobil için yayınlanan video da heyecan yaratıyor.

Bakalım Ford daha fazla bilgiyi gelecek yıla mı saklayacak?

Shiftdelete

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...