Blake Lively kılıktan kılığa girdi

Share

New York sokaklarının ikonik it-girl’ü Blake Lively’i tanıyamayacaksınız. Son film projesi The Rhythm Section’ın çekimlerinde kimlikten kimliğe bürünen ve kılıktan kılığa giren Lively, radikal dönüşümleriyle güzellik sınırlarının dışına çıkıyor.

Filmde, uçak kazasında ailesini kaybeden ve bu kazanın peşine düşen Stephanie Patrick karakterini canlandıran Blake Lively, filmdeki rolü için iki deneysel güzellik karakterine girdi.

Lively, önce siyahımsı dağınık pixie’yle maskülen ifadesini ortaya çıkardı, ardından kızıl uzun saçları ve retro pin-up kakülleriyle sarışın seksapalitesine meydan okudu. Lively, Kasım ayında, yine sette başka bir perukla daha görüntülenmişti.

Başarılı oyuncu, film için başka kaç karaktere daha girecek merakla bekliyoruz. Blake Lively, The Rhythm Section filminde Manifesto filmiyle 13 farklı yüze bürünen Cate Blanchett’in rekorunu geçmeye mi hazırlanıyor? Bunu 2019 yılında film vizyona girince göreceğiz.

Vogue

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...