Meghan Markle bir geleneği daha bozacak

Share

İngiliz Kraliyet Ailesi’nin müstakbel gelini Meghan Markle’dan sürpriz hamle! Markle, bir geleneği bozup Prens Harry ile düğününde konuşma yapacak.

Mayıs ayında Prens Harry ile evlenecek olan Meghan Markle’ın Windsor Kalesi’nde gerçekleşecek düğünde bir konuşma yapacağı iddia edildi. The Sun’ın haberine göre; Markle, nikah kıyıldıktan sonra duygularını kısa bir konuşmayla ifade edecek. 36 yaşındaki ABD’li aktrisin; konuşmasında eşi Prens Harry’ye ve onları destekleyen herkese teşekkür etmek istediği öğrenildi. Prens Harry’nin de müstakbel eşinin bu fikrini benimsediği konuşuluyor.

Prens ile nişanlandıktan sonra oyunculuğu bırakan Markle, bugüne kadar Kraliyet düğünlerinde görülmemiş bir olaya imza atıp bir geleneği yıkacak. Düğünde Markle, 73 yaşındaki babası Thomas Markle ile kiliseye girecek. Prens William da kardeşi Prens Harry’nin sağdıcı olacak.

Cosmopolitan

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...