3 adımda daha genç görünün

Share

Yaşlanma belirtilerini ortadan kaldırmak ve zamanla oluşan kırışıklıkların hızını yavaşlatmak için yaşlanma karşıtı kremler ya da serumlar kullanıyoruz. Ancak ne yazık ki bu yaşlanma karşıtı kremleri ve serumların cildimizde etkilerini göstermesi aylar sürüyor.

Fakat kremlerin uzun sürede gösterdiği değişimi üç kolay yolla ulaşabilmeniz mümkün. Bu üç küçük hile ile yaşlanma sonucu ortaya çıkan belirtileri yok etme sürecini hızlandırın ve daha genç görünün.

Kağıt Maske

Kağıt yüz maskelerinin içinde bulunan nemlendirici içerikler yüzünüzün geçici olarak şişmesini sağlar. Bu da cildinizin geçici olarak şişirerek germeye yardımcı olur. Maske yerine cilt için serumlar da kullanabilirsiniz.

Soğuk Göz Bandı

Yaşla ya da yorgunluk ve uykusuzluktan dolayı gözlerinizde şişmeler ve torbalar oluşur. Bunun için soğuk göz bantları yardımcınız olacaktır. Bu soğuk göz bantlarını buzdolabında soğuttuktan sonra gözlerinizin üzerine koyun ve biraz bekleyin. Göz torbalarınızın ve şişliklerin azaldığını göreceksiniz. Ancak gözlerinize koyacağınız su bantlarını donmuş bir şekilde gözlerinizin üzerine koymayın. Bu buzlu bandın derinize yapışıp tahriş etmesine neden olabilir.

Yanaklarınızı ve Gözlerinizi Ortaya Çıkarın

Pembe renkte bir makyaj bazını yanaklarınızın üst kısmını ovun. Daha sonra parlak bir kalem far ile göz kapaklarınızı ortaya çıkarın.

InStyle

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...