Charlie DePew ve hakkında bilinmeyenler

Share

Hollywood’a erken yaşta adım atan Charlie DePew, asıl başarıyı Bella Thorne ile birlikte yer aldığı Famous In Love dizisiyle yakaladı.

Aktörlüğe Giriş
“Lise döneminde tiyatro oyunlarında yer aldım. O sıralar erkek kardeşim Jack Abercrombie’nin reklam kampanyalarında boy gösteriyordu ve menajerine beni önerdi. Bu şekilde sektöre adım attım. Farklı film projelerinde yer alsam da televizyonda olmayı çok seviyorum. Çünkü sinema filminde çalışmayla kıyaslandığında dizilerde daha stabil hayat temponuz oluyor.”

Yıllar Sonra Yeniden
“Shake It Up (Haydi Çalkala) programında yıllar önce Bella Thorne ile birlikte çalışmıştık. Ben aslında başrol için seçmelere girmiştim ama başarılı olamamıştım. Ekip beni çok sevdiği için programda küçük bir rol vermişti. O zamanlar Bella ile hiç yakın değildik ama aradan geçen zaman sonrasında Famous In Love için bir araya geldiğimizde en yakın arkadaşlarımdan biri oldu.”

Eğlence Anlayışı
“Elektronik müziğe özel ilgim var. Beş yaşındayken Daft Punk dinlerdim. Lisedeyken tüm arkadaşlarım festivallere giderdi. İlk festival tecrübem Coachella oldu. Şimdi Bella ile neredeyse her hafta sonu bir festival bulup gitmek için planlar yapıyoruz.”

Kimlik Kartı

Doğum Yeri ve
Tarihi: Kaliforniya, ABD,
22 Mayıs 1996.
Onu Nereden Tanıyoruz:
Famous In Love dizisinden
ve Spider-Man: The Amazing
(İnanılmaz Örümcek Adam)
filminden.

Onun Hakkında Bilmedikleriniz

Lisede sutopu oynamış.

Lisede aldığı aşçılık derslerinin ardından yemek pişirme konusunda kendini oldukça geliştirmiş.

İleride kendini senarist olarak görmek istiyor.

Evde tek başına zaman geçirmektense erkek arkadaşlarıyla dışarı çıkmayı tercih ediyor.

Cosmopolitan

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...