Christian Grey günleri bitti

Share

Jamie Dornan, artık Christian Grey ismini bile duymak istemediğini söyledi.

Elli Ton serisinin son filmi ‘Özgürlüğün Elli Tonu’ filmi bu ay vizyona girmek üzereyken, Christian Grey rolünü oynayan Jamie Dornan, katıldığı TV programında ilginç açıklamalar yaptı:

“Başka kitap yok ama Erica (E. L. James)ilk iki kitabı Christian’ın perspektifiyle tekrar yazacak. Bence filmlere doyduk. Hikaye aynı, tekrardan film çekeceklerini düşünmüyorum. Erica durmaksızın yazıyor, fakat Dakota (Johnson) ve ben, daha çok da ben bunun için fazla yaşlıyım” şeklinde açıklamalar yapan 35 yaşındaki aktörün, Christian Grey günlerinin bittiğini söyleyerek hayranlarını ilk kez üzüşü değil.

“Zihnimde çabuk yer değiştiririm. Dışarıdan bakıldığında insanlar karaktere bağlı kaldığını düşünebiliyor ama ben daha çok evet, bu proje de bitti derim. Başka projeye geçer, o karakterle ilgili endişe duymaya başlarım” diye ekledi.

Csomopolitan

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...