Galaxy S8 Oreo güncellemesi çıktı

Share

Beklenen an geldi ve Samsung Galaxy S8+ Oreo güncellemesi dağıtımı başladı! Bir süredir Beta olarak kullanılan Android 8.0 Oreo sürümü için test süreci bitti ve dağıtım başladı!

Bir süredir Beta sürüm olarak kullanımda olan Galaxy S8 Oreo sürümünün resmi dağıtımı Almanya’da başladı. Yayınlanan ekran görüntüleri ile doğrulan bu güncelleme haberi ise bir anda internet ortamında yayıldı. Yayınlanan ekran görüntüsünde dikkat çeken detay ise bu güncellemenin dosya boyutu. 487 MB kapasiteli olan güncelleme, öncelikli olarak beta kullanıcılarına verildi. Hali hazırda Oreo sürümü yüklü cihazları beta sürecinden çıkartan bu güncelleme diğer kullanıcılara ise Almanya’da 24 saat içinde verilecek. Genel dağıtımda ise bu boyutun artmasına kesin gözüyle bakabiliriz.

Galaxy S8 Oreo sürümü ile birlikte Samsung Experience 9.0 arayüz güncellemesi de kullanıma sunulacak. Yeni geliştirmelerle daha performanslı ve işlevsel hale gelecek olan arayüze ek olarak Google’ın Şubat 2018 Android Güvenlik Güncellemesi de yüklenecek.

Güncelleme şu an için G955XXU1CRAP firmware numaralı cihazlara Almanya’da dağıtılmış durumda. Diğer ülkelere ise önümüzdeki günlerde dağıtılacak. Ülkemizde ise bu ayın sonuna kadar dağıtımın başlayacağını tahmin ediyoruz. Güncelleme ülkemizde de dağıtıldığı anda Android Oreo sürümünü kurup sizler için detaylı bir şekilde inceleyeceğiz.

Shiftdelete

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...