Popüler kültür ikonlarını seviyoruz!

Share

Popüler kültür ikonlarının birçoğuna hakimiz. Markalarla ya da içeriklerle çok iç içe olduğumuzdan birçok logoyu tanıyoruz. Gerek film olsun, gerek dizi, gerek marka birçok ikon zihnimize yerleşiyor. Hepimiz Nike’nin logosunu biliriz ya da o fontu görünce tanırız. Harry Potter’ın ya da Game of Thrones’un fontuyla bir şey yazılsa ya da direk orijinalinin kime ait olduğunu anlarız.

Tasarımcı Izac Less de popüler kültür ikonlarını seven biri. Fransız EDM sanatçısı Madeon’un 7 yıl önce yayınladığı Pop Culture şarkısına ikonik tipografileri kullanarak bir video hazırladı.

Madeon’un Pop Culture şarkısı da zaten sanatçının en sevdiği popüler 39 şarkının karması. Sanatçı şarkılardan sevdiği kısımları keserek ortaya miks yaptığı hoş ve yepyeni bir şarkı çıkarmış. Şarkı o kadar beğenilmiş ki 42 milyon dinlenmiş YouTube’da.

Sevilen Şarkılarına Karmasına Ruhunu Yansıtan Bir İkon Videosu

bigumigu.com

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...