Eski rol arkadaşı, Sarah Jessica Parker’a öfke kustu

Share

Yıllardır aralarında sorun olduğu konuşulan Sarah Jessica Parker ile Kim Cattrall arasında yeni bir kriz patlak verdi. ‘Sex and the City’ serisinden rol arkadaşı olan ikiliden Catrall’ın 55 yaşındaki kardeşi, geçtiğimiz günlerde çiftliğinde ölü bulundu.

Olayın ardından Parker, Instagram’da Cattrall’a başsağlığı diledi. Ancak ünlü oyuncunun, Parker’ın mesajına cevabı hayli sert oldu.

61 yaşındaki Cattrall, eski rol arkadaşına herkesi şoke eden bir cevap yazdı: “Annem, ‘Bu ikiyüzlü Sarah Jessica Parker, seni ne zaman rahat bırakacak?’ diye sordu. Benimle iletişim kurman, ne kadar acımasız biri olduğunu bana hatırlatıyor. Şunu açıklığa kavuşturayım: Sen benim arkadaşım veya ailemden biri değilsin. Sana son kez cevap yazıyorum: ‘İyi kız’ imajını pekiştirmek için bizim trajedimizi sömürmekten vazgeç.”

Cosmopolitan

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...