2019 BMW X4 duyuruldu! İşte fiyatı ve çıkış tarihi!

Share

İlk olarak 2014 yılında piyasaya çıkan BMW X4 aradan geçen dört yıllık süre zarfında 20 bin adet satılırken, 2019 BMW X4 gün yüzüne çıktı. Yenilenen X4’ün tasarımsal açıdan geçen sene tanıtılan X3’e benzediği rahatlıkla söyleyebiliriz.

Temmuz ayında satışa sunulacak olan yeni BMW X4’ün başlangıç fiyatı 51.400 dolar olarak açıklanırken iki çeker ve dört çeker olmak üzere iki farklı model şeklinde tutkunları ile buluşacak; X4 xDrive30i ve X4 M40i

2019 BMW X4, geçen yıl tanıtılan X3’e benziyor!

xDrive30i modeline güç veren 2 litrelik 4 silindirli motor 248 beygir güç üretiyor. Bu sayede araç 150 KM hıza 6 saniye gibi bir süre içerisinde ulaşıyor. M40i modeli ise gücünü 3 litrelik 6 silindirli motordan alıyor. 335 beygir gücünde olan bu motor aracı 0’dan 150 KM hıza 4.6 saniyede ulaştırıyor.

Sis farları gibi bölümlerde yapılan değişiklik ile daha agresif bir görünüme kavuşan araç, 10.25 inç büyüklüğünde bir dokunmatik ekrana sahip. Bu sayede BMW’nin en yeni nesil bilgi – eğlence sistemini kullanıcılar ile buluşturan araç sürüş güvenliği için birçok teknolojiye ev sahipliği yapıyor.

Adaptif sürüş kontrolü, şerit kontrolü, otomatik acil fren, kör nokta tespiti gibi birçok özelliğe sahip olan araç, geniş head-up ekranı sayesinde sürücünün tamamen yola odaklanmasını sağlıyor.

Ön kısımında daha büyük bir ızgaranın yer aldığı BMW X4, yatay sis lambalarına ve agresif hatlara sahip farlara ev sahipliği yapıyor. Tavan çizgisi arka kısıma doğru ciddi bir eğime sahip olan araçta iki adet egsoz çıkışı yer alıyor.

2019 BMW X4’ü satın alan sürücüler Sport, Comfort ve Eco Pro olmak üzere üç farklı sürüş moduna sahip olacaklar. Bunun yanı sıra ek ücret karşılığında opsiyonel olarak sunulan Sport + moduna kavuşmak mümkün.

Shiftdelete

Ali Bardakçı

Gaziantep Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü'nü bitiren Ali, iş yaşamını aynı şehirde sürdürüyor. 19. yüzyıl sanat akımları üzerine hobi amaçlı çalışmaları bulunan Ali, Serinletici'de gündemi her alanda takip etmeyi hedefliyor.

You may also like...