Yıllar Justin Timberlake’e yaradı

Share

Son olarak Super Bowl organizasyonunda verdiği konserle tüm dünyada adından söz ettiren Justin Timberlake, 20 yıllık müzik kariyeri boyunca büyük bir değişim geçirdi.

‘Mickey Mouse Club’ta şarkı söyleyerek müziğe adım atan, ardından NSYNC grubuyla 90’lı yıllarda fırtına gibi esen Timberlake; şöhretinin ilk yıllarında kıvırcık platin sarısı saçlarıyla dikkat çekiyordu.

Şimdi 37 yaşında olan Timberlake; Britney Spears ve Cameron Diaz ile ilişki yaşadığı yıllarda renkli ve bol aksesuvarlı bir giyim tarzına sahipti. Sonraları kıvırcık saçlarını kısa kestiren Timberlake, Jessica Biel ile tanıştıktan sonra daha olgun bir görünüme kavuştu.

4 Şubat’taki Super Bowl gösterisinde Stella McCartney tasarımı bir ceket-pantolon takım giyen yakışıklı şarkıcı, bu tarzıyla büyük beğeni topladı.

Cosmopolitan

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...