‘Spice Girls bir araya gelmeyecek’

Share

Geçtiğimiz hafta bir araya gelen Spice Girls’ün Instagram’da paylaştığı fotoğraflardan sonra hayranları bir dünya turnesi olacağı söylentilerini çıkarmıştı. Bu toplanmadan sonra TMZ Spice Girls’ün bir dünya turnesi planladığını öne sürmüştü. Ancak Victoria Beckham bu dedikoduların gerçek olmadığını açıkladı!

New York Moda Haftasında Sonbahar 2018 koleksiyonunu gösteren Victoria Beckham E! Newsröportajında, “Ben turneye çıkmıyorum, diğer kızlar da turneye çıkmıyor,” dedi. “Kızları görmek çok güzeldi, keyifli bir öğle yemeğine çıktık, çok çok güzeldi. Hepsi ile ayrı ayrı konuşuyordum ama bir araya gelmek çok güzeldi,” diyen Beckham bir turnenin olmadığını ancak başka planları olduğunu söyledi.

Elle

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...