Bill Gates, The Big Bang Theory dizisine konuk olacak

Share

Microsoft kurucularından Bill Gates, 11 sezondur devam eden The Big Bang Theory dizisinin konuğu olarak karşımıza çıkacak. Peki, Gates’i ünlü TV dizisinde ne zaman görebileceğiz?

Bilmeyenler için The Big Bang Theory’nin teknoloji bağımlısı karakterleriyle izleyicisini kahkahalara boğan bir dizi olduğunu belirtelim. Mart ayı sonunda ekranlara gelecek bölümde ise, dizinin güzel oyuncusu Kaley Cuoco ya da dizideki adıyla Penny işte Gates’i ağırlayacak. Penny’nin arkadaşları ise Microsoft kurucusu ile tanışmak için ellerinden gelen her şeyi yapacaklar.

Gates’in dizide kısa süreli mi yoksa bölüm boyunca mı yer alacağı belirsiz. Öte yandan, kendisinin Microsoft’taki işine ve milyarder hayırsever kimliğine atıflarda bulunulacağı söyleniyor. Ek olarak Gates, 2001 yılındaki Frasier’dan beri ilk defa bir TV sitcom projesine konuk olarak katılacak.

Şimdiye kadar dizide Buzz Aldrin, Stephen Hawking, Elon Musk ve Steve Wozniak gibi teknoloji ve bilim dünyasından önemli isimlerin yer aldığını da not olarak düşelim.

Shiftdelete

Tolga Erbak

Kırklareli’de doğan Tolga Erbak, ilk ve orta öğretimini aynı şehrin Lüleburgaz ilçesinde tamamladı. Eğitim yaşamına İstanbul Kültür Üniversitesi’nde işletme okuyarak devam eden Tolga, üniversite yaşamının ardından İngiltere’de dil eğitimini tamamladı. Bu süre zarfında online dergi EDergim’in genel yayın yönetmenliği, yabancı film/diziler için altyazı çevirileri ve çeşitli dergi & sitelere Formula 1 haber çevirileri yapıp köşe yazıları yazan Tolga, aynı zamanda Türkiye’de önemli yer tutan sözlük sitelerinden Limon Sözlük’ün de kurucusu. Tolga Erbak’ın 2010 yılında başladığı ilk romanı Gidecek Var, yaklaşık 1,5 yılda tamamlandı ve 2012′nin Aralık ayında, Cinius Yayınları’ndan çıktı. 2015 yılında Beykent Üniversitesi İşletme Yönetimi (MBA) bölümünde yüksek lisansını tamamlayan Tolga, yine 2015’te, internet kullanıcılarının değişen beklentileri çerçevesinde Limon Sözlük’ü yeniden konumlandırarak aktüel haber-eğlence sitesi Serinletici'nin kurulmasına öncülük etti ve halen Serinletici genel yayın yönetmenliği konumunda yer alıyor.

You may also like...