Samsung, WhatsApp’a rakip olmaya hazırlanıyor

Share

Samsung Galaxy S9 serisinin duyurulmasına sayılı günler kaldı. Ortaya çıkan sızıntılar ile cihazın tasarımı ve donanımı netlik kazanırken, cihazın beraberinde getireceği yeni servisler, oluşturacağı farklar açısından oldukça merak ediliyor. Samsung’un yeni sosyal medya uygulaması Uhsupp da bu açıdan çok önemli.

Bu kapsamda Samsung’un yeni amiral gemisi modelleri ile birlikte, Uhsupp isimli yeni bir sosyal paylaşım ağını devreye almayı planladığı ortaya çıktı. Bu isim Samsung tarafından hem Avrupa hem de Güney Kore’de markalaştırıldı.

Galaxy S9 için Uhsupp isimli sosyal paylaşım ağı geliştirildi

Ancak, bu hizmetin Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan kullanıcılara sunulup sunulmayacağı henüz belli değil. Uygulama gerçek zamanlı olarak konum paylaşımı yapılmasını ve kullanıcıların mesaj gönderip almalarını sağlayacak.

Uhsupp

Tüm bu özelliklerin daha fazlasına sahip olan ve adeta SMS’i tarihe gömen WhatsApp gibi bir servis karşısında kullanıcıların neden Uhsupp’u tercih edeceği cevap bekleyen en büyük sorulardan birisi.

Samsung’un yeni sosyal medya platformu Uhsupp’u kullanım oranlarına ve sunulacak yeniliklere bakmaksızın devam ettirmekte kararlı olacağı belirtiliyor. Ushupp’un 19 Mart tarihinde resmi olarak tanıtılması bekleniyor. Diğer Galaxy kullanıcılarının servise göstereceği ilgi şimdiden büyük bir merak konusu.

Shiftdelete

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...