Curry, Golden State’i taşıdı

Share

Golden State Warriors, all-star oyuncusu Stephen Curry’nin skorer oyununun yardımıyla konuk ettiği Los Angeles Clippers’ı 134-127 mağlup etti.

Batı Konferansı temsilcilerinin mücadelesinde Golden State Warriors, Oracle Arena’da ağırladığı Los Angeles Clippers’ı 134-127 yendi.

Sezonun 45’inci galibiyetine ulaşan Warriors’ta Curry 44 sayı, 10 asist, 6 ribaunt ve 2 top çalmalık performansıyla galibiyette başrolü oynadı. Kevin Durant 24 sayı ve 8 asist, Klay Thompson 19 sayı ile galibiyete destek verdi.

Bu sezon 27’nci kez kaybeden Clippers’ta Tobias Harris 22 sayıyla takımın en skoreri olurken, Lou Williams 21 sayı ve 12 asist, DeAndre Jordan ise 16 sayı ve 14 ribauntla “double-double” yaptı.

Eurosport Türkiye

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...