Paul Walker’ın hayatı belgesel oluyor

Share

2013 yılında henüz 40 yaşındayken geçirdiği araba kazasında hayatını kaybeden Hızlı ve Öfkeli filminin yıldız oyuncusu Paul Walker’ın hayatı belgesel oluyor.

Paul Walker’ın rol arkadaşlarının ve onu en iyi tanıyan arkadaşlarının röportajlarının bulunacağı belgesel “I Am Paul Walker” ismini taşıyacak. Paramount Network, Network Entertainment ve yapımcı Derik Murray’nin hazırladığı projede, oyuncunun film kariyeri ile birlikte okyanuslara ve deniz hayatına olan tutkusuna ve Haiti depremi sonrasında düzenlediği yardım çalışmalarına da yer verilecek.

Filmin yapımcılığını, 2008 yılında, 29 yaşındayken hayatını kaybeden Oscarlı oyuncu Heath Ledger’ın hayatını konu alan “I Am Heath Ledger” belgeselinin yapımcısı Derik Murray üstleniyor. Yönetmenliğini de yine Ledger belgeselinin yönetmeni Adrian Buitenhuis üstlendiği belgeselin vizyon tarihi ise henüz belli değil.

Number 1

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...