Jagger için ‘vazektomiye ihtiyacı olan azgın teke’ dedi, sonra özür diledi

Share

Wall Street Journal (WSJ) Magazine’e konuşan Keith Richards, Mick Jagger’dan ‘azgın teke’ diye söz etmekle kalmadı.

‘Riff’lerin efendisi’, ‘seks canavarı’ lakabıyla anılan arkadaşı için ”Artık kanalları kestirmesinin vakti geldi. Bu yaşta baba olmaya devam edemezsin. O çocuklara acıyorum” dedi.

AYNI ZAMANDA BÜYÜKBÜYÜKBABA

Bugün 75 yaşının keyfini süren Jagger, 73 yaşındayken 8. kez baba oldu. Aralık 2016’da kendisinden 40 yaş küçük balerin Melanie Hamrick’ten Deveraux Jagger isimli oğlu dünyaya geldi. 2014’te ise kızı Jade’in kızının doğum yapmasıyla büyükbüyükbaba olmuştu.

KAVGALARI MEŞHUR

Yarım asırdır kapışan ama kopamayan iki dost olarak Richards’dan özür açıklaması gecikmedi.

Yeni kuşakların ‘Karayip Korsanları’ film serisinden de tanıdığı efsane gitarist, Twitter hesabından ”WSJ’de Mick’le ilgili yaptığım tümüyle uygunsuz yorumlar için derinden pişmanım. Elbette kişisel olarak ondan da özür diledim” dedi.

​ANI KİTABINDA YERDEN YERE VURDU

Richards, 2010 yılında yayımladığı ‘Life’ isimli anı kitabında Jagger’ı ‘başkalarının varlığına ve ilgisine muhtaç bir prima donna’ olarak resmetmiş, diğer grup üyelerinin grup lideriyle ‘Majesteleri Kraliçe’ diye dalga geçtiğini aktarmıştı. Hızını alamayıp afili şarkıcının mahremine girerek ‘aletinin minnacık’ olduğunu dile getirmişti.

AMA YİNE BİRLİKTE YOLLARDA

Tüm bu çalkantılara rağmen rockın büyükbabaları yeni Avrupa turuna 17 Mayıs’ta Dublin’den başlayacak.

Sputnik

Merve Deniz

Serinletici viral içerik editörlüğü yapan Merve Deniz, İzmir Ekonomi Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu. Serinletici'de haber çevirilerine de yardımcı olan Merve’nin en büyük hobisi fotoğrafçılık. Geleceğe yönelik fotoğrafçılık hedefleri arasında portfolyosunu online bir sergiye dönüştürmek de var. Kendisini tanımlamada -fotoğrafçılıktan bile önce- ilk kelime olarak “kedisever”i seçen Merve, halen İzmir’de yaşıyor.

You may also like...