Yıkmanız gereken ilişki kuralları

Share

Herkes tarafından uygulanan ilişki kurallarına körü körüne uyan biriyseniz, şimdiye kadar doğru kabul ettiğiniz bazı kuralları sorgulamanızın zamanı geldi demektir.

Tüm Boş Zamanlarınızı Birlikte Geçirmelisiniz.
Neden bu kuraldan vazgeçmeniz gerekiyor?

Cool bir kadın sevgilisine yapışık olarak yaşamaz, bunu biliyorsunuz. Hep aynı zevkleri paylaşmanız mümkün olmadığı gibi, sırf onun hobisi diye onun sevdiği aktivitelere katılmak zorunda değilsiniz. Onun yerine, gerçekten ikinizin de hoşlandığı aktiviteleri tespit edip, sadece onları birlikte yapmanız daha doğru olur.

Her Tartışmanın Üstesinden Gelmelisiniz.
Neden bu kuraldan vazgeçmeniz gerekiyor?

Yatağa küs gitmemeniz gerektiğine dair eski bir inanç var, bunu unutabilirsiniz. Kadınlar her ne kadar sorunları geciktirmeden çözmek isteseler de, bazen bunu yapabilmek için sakin kafa lazım, yani aradan bir müddet geçmesi iyi olur. “Kadınlar ilişkiden denge ve huzur beklerler ama bunlar her zaman mümkün değil. Sorunlar, tartışmalar yaşanması normal” diyor Ianni.

Eski Sevgililerinizi Hafızanızdan Silmelisiniz.
Neden bu kuraldan vazgeçmeniz gerekiyor?

Sizin için anlam taşıyan bir insanla bağlantılarınızı kesmeniz için hiçbir neden yok. Birlikte olamadıysanız, bu dost da olamayacağınız anlamına gelmez. “Genelde beğendiğimiz özelliklere sahip olan insanlarla birlikte oluyoruz. Çift olarak başarılı olamazsak da, birlikte hoş vakit geçirebildiğimiz insanları bir kenara itmenin bir anlamı yok. Diğer arkadaşlarımızla olduğu gibi, onlarla da arkadaşlığımızı devam ettirebiliriz” diyor yazar Pepper Schwartz.

Cosmopolitan

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...