Black Mirror 5. sezon onayını aldı

Share

İzleyicisine teknolojisinin karanlık yüzünü gösteren ve adeta teknoloji temalı Alacakaranlık Kuşağı dizisi diyebileceğimiz Black Mirror 5. Sezon onayını almış durumda.

Yayın platformu Netflix tarafından yeni sezonu için onay alan Black Mirror, gelecek her zamankinden daha parlak olacak açıklamasına sahip videosu ve videonun sonundaki “Geliyorum” mesajıyla izleyenlerini sevindirdi.

Charlie Brooker’ın bilim kurgu serisi geçtiğimiz yılın sonlarında çöpçatanlık uygulamaları, gözetim, robotik köpekler gibi temalara sahip 6 bölüm ile hayranlarını bir kez daha ekrana kilitlemişti. Hatta adeta Uzay Yolu evreninin bambaşka bir tasvirini izlediğimiz USS Callister oldukça farklıydı. Son bölüm olan Black Museum ise sezon finaline oldukça yaraşırdı. Yine de bazı açılardan ilk sezonların daha başarılı olduğunu düşünmeden edemiyoruz.

Black Mirror yeni sezonu ne zaman yayınlanacak şimdilik belirsiz ancak tahminimiz yine bu yılın sonlarına kadar beklememiz gerekeceği yönünde.

Shiftdelete

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...