Warriors şansını kullanamadı

Share

Portland deplasmanından mağlup ayrılan Golden State Warriors, Batı Konferansı’nda liderliğe yükselme şansını kullanamadı.

NBA’de son yedi maçını kazanan Golden State Warriors ise deplasmanda Portland Trail Blazers’a 125-108’lik skorla kaybetti ve Batı Konferansı’nda liderlik koltuğuna oturma şansını kaybetti.

Üst üste 9’uncu kez sahadan galip ayrılan Blazers’ta CJ McCollum 30 sayı ve 4 ribaunt, Damian Lillard 28 sayı ve 8 asist ile galibiyetin mimarları oldu. Ed Davis 10 sayı ve 15 ribaunt, Jusuf Nurkic de 10 sayı ve 11 ribaunt ile double-double yaptı.

Sezonun 15’inci yenilgisini alan Warriors’ta Kevin Durant 40 sayı 6 ribaunt ve 6 asist, Klay Thompson 25 sayı, Draymond Green 12 ribaunt 7 sayı ve 6 asistle maçı tamamladı.

Eurosport Türkiye

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...