Big Bang Theory ekibinden Stephen Hawking’e teşekkür

Share

Ünlü İngiliz evrenbililmci ve fizik profesörü Stephen Hawking, 76 yaşında hayatını kaybetti. The Big Bang Theory dizisi, bundan yaklaşık dört yıl önce setlerine konuk olan ünlü fizikçi Hawking’le çekildikleri bir fotoğrafı sosyal medyada, “Bize ve dünyaya ilham verdiğin için teşekkürler” mesajıyla paylaştı.

Hawking 21 yaşından beri als hastalığı ile mücadele ediyordu.

Üstün zekalı 4 fizikçinin sıradışı hayatlarını konu alan dizinin bir bölümüne konuk olan Hawking kendisini tanımayı çok isteyen teorik fizikçi Sheldon Cooper karakteriyle bir araya gelmişti. Canlandırdığı Sheldon Cooper karakteri ile onlarca ödüle layık görülen Jim Parsons ise, ünlü fizikçiyle fotoğraf çektirmişti.

Hawking’in ölümünün ardından dizinin sosyal medya hesabı Twitter’dan yaklaşık dört yıl önce çekilen fotoğraf paylaşıldı. Paylaşımda, Onu #BigBangTheory’de onurlandırmak bir onurdu. Bize ve dünyaya ilham verdiğiniz için teşekkür ederiz” dedi.

T24

Tolga Erbak

Kırklareli’de doğan Tolga Erbak, ilk ve orta öğretimini aynı şehrin Lüleburgaz ilçesinde tamamladı. Eğitim yaşamına İstanbul Kültür Üniversitesi’nde işletme okuyarak devam eden Tolga, üniversite yaşamının ardından İngiltere’de dil eğitimini tamamladı. Bu süre zarfında online dergi EDergim’in genel yayın yönetmenliği, yabancı film/diziler için altyazı çevirileri ve çeşitli dergi & sitelere Formula 1 haber çevirileri yapıp köşe yazıları yazan Tolga, aynı zamanda Türkiye’de önemli yer tutan sözlük sitelerinden Limon Sözlük’ün de kurucusu. Tolga Erbak’ın 2010 yılında başladığı ilk romanı Gidecek Var, yaklaşık 1,5 yılda tamamlandı ve 2012′nin Aralık ayında, Cinius Yayınları’ndan çıktı. 2015 yılında Beykent Üniversitesi İşletme Yönetimi (MBA) bölümünde yüksek lisansını tamamlayan Tolga, yine 2015’te, internet kullanıcılarının değişen beklentileri çerçevesinde Limon Sözlük’ü yeniden konumlandırarak aktüel haber-eğlence sitesi Serinletici'nin kurulmasına öncülük etti ve halen Serinletici genel yayın yönetmenliği konumunda yer alıyor.

You may also like...