WWDC 2018 tarihi belli oldu

Share

Apple’ın her sene yaza doğru gerçekleştirdiği Dünya Geliştirici Konferansı’nın bu yıl hangi tarihte yapılacağı resmi olarak duyuruldu. Apple’ın tarihini internet sitesinden duyurduğu Apple WWDC 2018, 4-8 Haziran tarihleri arasında Kaliforniya’nın San Jose şehrinde gerçekleşecek.

Apple, WWDC 2018 sırasında neler duyurulacak?

Apple’ın kendi platformlarında yapacağı güncellemeleri duyuracağı WWDC 2018’de, iOS 12, macOS 10.14, watchOS 5 ve tvOS 12 işletim sistemlerini ilk kez göreceğiz. Ayrıca Apple Pay hakkında da yeni gelişmenin duyurulması muhtemel olasılıklar arasında.

Bunların yanı sıra, son kullanıcıyı asıl heyecanlandıran şeyler: yeni bir iPhone SE’nin, MacBook Pro‘nun güncel modelinin ve Face ID‘li yeni iPad’in duyurulacak olma ihtimali. Her ne kadar kesinliği bulunmasa da bu etkinlikte yeni iPhone SE, yeni Mac Pro ve Face ID’li iPad’in tanıtılacağı birçok analist tarafından iddia ediliyor.

Elimizde kesin ve net bilgilere sahip olamadığımız bu etkinliğin detaylarını 4-8 Haziran tarihleri arasında hep birlikte öğreneceğiz.

Shiftdelete

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...